“It’s all about moments. This is yours, made to last…!”

Onvergetelijke foto’s van jullie zwangerschap!
Zijn jullie zwanger en willen jullie graag onvergetelijke foto’s van jullie prachtig wondertje? Jullie hebben misschien geen professionele fotocamera en lichtsterke lenzen, een fotostudio met zachte studiobelichting, een mooie achtergrond of de nodige attributen? Of jullie staan misschien zelden met z’n tweetjes (of drietjes) samen op de foto? Dan is het de ideale gelegenheid voor een zwangerschapsfotosessie om deze prachtige gebeurtenis voor eeuwig vast te leggen! Een toffe buitenlocatie bij mooi weer of een fotosessie in mijn fotostudio in Zoersel zijn mogelijk.

Beste moment voor een zwangerschapsfotosessie
Jullie vragen zich misschien af wanneer het nu het beste moment is voor een zwangerschapsfotosessie? Rond 30 weken zwangerschap is de beste periode, dan heb je een mooi, rond buikje.

Renee Smets: “Lies is een zeer vriendelijke dame die uiterst professioneel tewerk gaat. Onze zwangerschapsfotosessie, die op een mooie locatie doorging, leverde ons prachtige foto’s op. Wij zijn fan van haar werk!”

Kledij
Wat doen jullie best aan? Er is hier een klein kleedkamertje aanwezig dat jullie altijd mogen gebruiken. Best nemen jullie verschillende kledijsets mee zoals een leuk kleedje of mooie lingerie met een loshangend hemdje over oogt ook altijd heel knap. Ik heb hier ook een wit zwangerschapskleed dat je altijd mag gebruiken! Felle kleuren zou ik persoonlijk wel proberen te vermijden.

Fotopakketten
Jullie vragen zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn voor een zwangerschapsfotoshoot? Hebben jullie graag een afgewerkt foto-album of eerder digitale foto’s in hoge resolutie? Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk, de fotosessie van 1 uur is altijd mee inbegrepen in de prijs. Als jullie al kindjes hebben, mogen zij zeker ook gratis mee op de foto! Mijn prijslijst kunnen jullie hieronder downloaden.

Viewing sessie
Als de foto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een viewing sessie om de foto’s samen te bekijken tijdens een fotopresentatie met muziek en dit met een lekker tasje thee of koffie.

Online fotogallerij
Bovendien krijgen jullie bij het digitaal pakket een mooie, tijdelijke online fotogallerij waar jullie alle zwangerschapsfoto’s in een fotopresentatie met muziek kunnen bekijken. Deze gallerij kunnen jullie makkelijk delen met familie & vrienden en is gelinkt met een online winkel met fotoproducten.

“Everyone has a story, let’s create yours…!”

Wat is de prijs van een zwangerschapsfotosessie?
Een zwangerschapsfotosessie is een investering om een onvergetelijk, prachtig moment voor eeuwig vast te leggen en tastbaar te maken. De waarde van die herinnering stijgt naarmate de tijd verstrijkt.

Het volgende is steeds inbegrepen in elke zwangerschapsfotoshoot:
– de belevenis van een leuke fotosessie van ongeveer 1 uur in de fotostudio of op een mooie buitenlocatie
– de digitale, professionele nabewerking van de originele RAW-files in Photoshop & Lightroom
– het gebruik van professioneel fotomateriaal: Nikon camera, lichtsterke Nikon lenzen, fotostudio met mooie, zachte studiobelichting, studioflitsers, verschillende achtergronden, attributen,…
– mijn vakmanschap, know-how, creativiteit en jarenlange ervaring als fotografe
– een ontspannende viewing sessie: fotopresentatie met muziek om de foto’s samen te bekijken. Een tasje thee of koffie zal er niet aan ontbreken.
– een leuke, tijdelijke online fotogallerij (bij het digitaal pakket) die makkelijk deelbaar is met jullie familie & vrienden & gelinkt is aan een online fotowinkel
– foto-album, digitale foto’s of ander fotoproduct en afhankelijk van het gekozen pakket: photobloc, woodbloc, glasbox met fotokaarten, foto op canvasdoek of aluminium, fotokaders voor 1 of meerdere foto’s, foto-afdrukken, posters,…

Hoe kunnen jullie me contacteren?
Hebben jullie nog verdere vragen? Bel me dan gerust op het nummer 0474/74.37.75. Een mailtje sturen naar lies@lieshuyskens.be mag ook altijd. Wie weet tot binnenkort!

Contacteer me

Laat dit veld blanco