“It’s all about moments. This is yours, made to last…!”

Onvergetelijke foto’s van jullie zwangerschap!
Zijn jullie zwanger en willen jullie graag onvergetelijke foto’s van dit prachtig moment? Jullie hebben misschien geen professionele fotocamera en lichtsterke lenzen, een fotostudio met zachte studiobelichting, een mooie achtergrond of de nodige attributen? Of jullie staan misschien zelden met z’n tweetjes (of drietjes) samen op de foto? Dan is het de ideale gelegenheid voor een zwangerschapsfotosessie om deze prachtige gebeurtenis voor eeuwig vast te leggen! Een toffe buitenlocatie bij droog weer of een zwangerschapsfotosessie in mijn fotostudio in Zoersel zijn mogelijk.

Beste moment voor een zwangerschapsfotosessie
Jullie vragen zich misschien af wanneer het nu het beste moment is voor een zwangerschapsfotosessie? Rond 30 weken zwangerschap is de beste periode, dan heb je een mooi, rond buikje.

Renee Smets: “Lies is een zeer vriendelijke dame die uiterst professioneel tewerk gaat. Onze zwangerschapsfotosessie, die op een mooie locatie doorging, leverde ons prachtige foto’s op. Wij zijn fan van haar werk!”

Kledij
Wat doen jullie best aan? Er is hier een kleedkamer aanwezig dat jullie altijd mogen gebruiken. Best nemen jullie verschillende kledijsets mee zoals een leuk kleedje of mooie lingerie met een loshangend hemdje over oogt ook altijd heel knap. Ik heb hier ook mooie zwangerschapskledij dat je altijd mag gebruiken! Kledij met felle kleuren kunnen jullie best zoveel mogelijk vermijden.

Fotopakketten
Jullie vragen zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn voor een zwangerschapsfotoshoot? Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk, de fotosessie van 1 uur is altijd mee inbegrepen in de prijs. Als jullie al kindjes hebben, mogen zij zeker ook mee op de foto!

Viewing sessie
Als de foto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een viewing sessie om de foto’s samen te bekijken tijdens een fotopresentatie met muziek en dit met een lekker tasje thee of koffie.

Online fotogallerij
Jullie krijgen een leuke fotogallerij waar jullie alle zwangerschapsfoto’s kunnen bekijken en de aangekochte digitale foto’s kunnen downloaden. Deze fotogallerij kunnen jullie makkelijk delen met familieleden & vrienden en is gelinkt met mijn online fotowinkel met fotogeschenken.

“Everyone has a story, let’s create yours…!”

Wat is de prijs van een zwangerschapsfotosessie?
Een zwangerschapsfotosessie is een investering om een onvergetelijk, prachtig moment voor eeuwig vast te leggen en tastbaar te maken. De waarde van die herinnering stijgt naarmate de tijd verstrijkt.

Het volgende is steeds inbegrepen in elke zwangerschapsfotoshoot:
– de belevenis van een leuke fotosessie van ongeveer 1 uur in de fotostudio of op een mooie buitenlocatie
– de digitale, professionele nabewerking van de originele RAW-files in Photoshop & Lightroom
– het gebruik van professioneel fotomateriaal: Nikon camera, lichtsterke Nikon lenzen, fotostudio met mooie, zachte studiobelichting, studioflitsers, verschillende achtergronden, attributen,…
– mijn vakmanschap, know-how, creativiteit en jarenlange ervaring als fotografe
– een ontspannende viewing sessie: fotopresentatie met muziek om de foto’s samen te bekijken. Een tasje thee of koffie zal er niet aan ontbreken.
– jullie eigen fotogallerij waar jullie de aangekochte digitale foto’s kunnen downloaden. De fotogallerij is makkelijk deelbaar met jullie familieleden & vrienden en is bovendien ook gelinkt aan mijn online fotowinkel
– een prachtig afgewerkt foto-album, digitale foto’s of ander fotoproduct afhankelijk van het gekozen pakket: een mooi photobloc, een houten woodbloc, een glasbox met recto verso fotokaarten, jullie mooiste foto op canvasdoek of aluminium, fotokaders voor 1 of meerdere foto’s, foto-afdrukken, posters,…
Kortom, er is heel wat mogelijk!

Hoe kunnen jullie me contacteren?
Hebben jullie nog verdere vragen? Bel me dan gerust op het nummer 0474/74.37.75. Een mailtje sturen naar lies@lieshuyskens.be mag ook altijd. Wie weet tot binnenkort!