Onvergetelijke foto’s van jullie zwangerschap!

Ben je zwanger en willen jullie graag mooie foto’s van dit prachtig moment? Jullie hebben misschien geen professionele fotocamera en lichtsterke lenzen, de nodige fotobewerkingsprogramma’s, een fotostudio met zachte studiobelichting, een mooie achtergrond of de nodige attributen? Of jullie staan misschien zelden met z’n tweetjes (of drietjes) samen op de foto? Dan is het de ideale gelegenheid om deze prachtige gebeurtenis voor altijd vast te leggen tijdens een zwangerschapsfotosessie. Zowel een fotoshoot op een toffe buitenlocatie tijdens ‘golden hour’ als in mijn fotostudio in Zoersel zijn mogelijk.

WAT IS ER INBEGREPEN?

FOTOGALERIJ

"It's all about moments. This is yours, made to last...!"

SAMEN MAKEN WE JOUW HERINNERINGEN TASTBAAR

TROEVEN

FOTOPAKKETTEN

Jullie vragen zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn voor een zwangerschapsshoot? Hebben jullie graag een fotoalbum, een houten presentatiebox met foto’s in passe-partout of eerder digitale foto’s in hoge resolutie? Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk!

VIEWING SESSIE

Als de foto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een viewing sessie om de foto’s samen te bekijken tijdens een mooie fotopresentatie met muziek, en dit met een tasje thee of koffie.  

ONLINE FOTOGALERIJ

Bij de aankoop van digitale foto’s in hoge resolutie krijgen jullie een leuke fotogalerij waar jullie de gekozen foto’s in één klik kunnen downloaden. Deze fotogalerij kunnen jullie makkelijk delen met familie & vrienden en is gelinkt met mijn online fotowinkel met fotogeschenken.

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

VEELGESTELDE VRAGEN

Rond 30 à 32 weken zwangerschap is de beste periode, dan heb je een mooie, ronde buik.
Ik heb 2 professionele zwangerschapsjurken (turquoise en wit) die we gebruiken tijdens de fotosessie in mijn fotostudio. Mooie lingeriesetjes in verschillende kleurtjes met een loshangend hemdje erover ogen heel knap en mag je altijd meebrengen. Kleding met felle kleuren en prints kunnen jullie best zoveel mogelijk vermijden. Zachte, natuurlijke kleuren ogen mooier op de foto. Jullie kunnen je in alle rust omkleden in mijn kleedkamer.
We kunnen de fotosessie in mijn fotostudio laten doorgaan, maar evengoed op een leuke buitenlocatie tijdens "golden hour' bij droog weer. Voor de fotoshoot op locatie spreken we best 2 datums af. Als het regent op de eerste datum, dan hebben we nog een reservedag.

Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk: met een mooi afgewerkt foto-album, met enkel digitale foto's of met een houten glasbox met fotokaarten. Mijn prijslijst kan je hier downloaden.