Tijd om jezelf in de picture te zetten!

Ben je op zoek naar professionele, zakelijke portretfoto’s om op je website te plaatsen of om als profielfoto te gebruiken op LinkedIn? Dan is het tijd voor een leuke portretsessie! Personal branding wordt steeds belangrijker en het is cruciaal om de personen achter je bedrijf te tonen.

Locaties
De portretsessie kan op een mooie buitenlocatie doorgaan, ter plaatse in jullie bedrijf of in mijn fotostudio in Zoersel.

Kledij voor een fotoshoot ‘zakelijk portret’
Jullie vragen zich misschien af welke kledij jullie nu best dragen? Het belangrijkste is dat jullie zich goed voelen in de kledij die jullie kiezen. Best nemen jullie verschillende kledingsets mee; casual, chique, zakelijk of eerder spontaan, alles kan! Verschillende kledingwissels zijn inbegrepen in elke portretsessie. Felle kleuren en prints zou ik persoonlijk zo veel mogelijk vermijden, zachte kleuren ogen mooier op de foto. In mijn fotostudio is een kleedkamer aanwezig waar je je in alle rust kan omkleden. 

WAT IS ER INBEGREPEN?

FOTOGALERIJ

"It's all about moments. This is yours, made to last...!"

SAMEN ZETTEN WE JOUW PERSONAL BRAND OP DE KAART

TROEVEN

VIEWING SESSIE

Als de foto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een leuke viewing sessie. Dan bekijken we samen alle foto’s tijdens een mooie fotopresentatie met muziek, en dit met een lekker tasje thee of koffie.

ONLINE FOTOGALERIJ

Jullie krijgen een leuke fotogalerij waar jullie de digitale foto’s in hoge resolutie in één klik kunnen downloaden.

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

VEELGESTELDE VRAGEN

Het belangrijkste is dat jullie zich goed voelen in de kledij die jullie kiezen. Best nemen jullie verschillende kledingsets mee; casual, chique, zakelijk of eerder spontaan, alles kan! Verschillende kledingwissels zijn inbegrepen in elke portretsessie. Felle kleuren en prints zou ik persoonlijk zo veel mogelijk vermijden, zachte kleuren ogen mooier op de foto. In mijn fotostudio is een kleedkamer aanwezig waar je je in alle rust kan omkleden.
Voor een zakelijke portretsessie mag je rekenen op een fotoshoot van +/- 45 minuten.
Een visagiste is geen vereiste, maar kan wel een meerwaarde betekenen voor een goede portretfoto.
Neen. Pasfoto’s doe ik niet, enkel portretfoto’s.
Mijn prijslijst kan je hier downloaden.
error: Alert: Content selection is disabled!!