"Een newborn fotosessie van jullie baby'tje om dit prachtig moment te kunnen blijven koesteren!"

Worden jullie binnenkort trotse ouders en willen jullie graag prachtige newbornfoto’s van jullie pasgeboren baby’tje om voor altijd te kunnen blijven koesteren? Kies dan voor een professionele fotografe om deze belangrijke levensgebeurtenis voor eeuwig vast te leggen. In mijn verwarmde fotostudio werk ik met zachte studiobelichting, een mooie achtergrond en de nodige newborn props om jullie kindje mooi in beeld te brengen.

Investering
Een newborn fotosessie is een investering om een onvergetelijk, prachtig moment voor altijd vast te leggen en tastbaar te maken. De waarde van die herinnering stijgt naarmate de tijd verstrijkt.

Attributen
In mijn fotostudio heb ik een beanbag, een houten hart, leuke mandjes en wraps om jullie baby’tje in te wikkelen.

Tips
Hebben jullie graag gratis tips voor een geslaagde newborn fotosessie? Stuur me dan een mailtje en ik bezorg ze jou!

WAT IS ER INBEGREPEN?

FOTOGALERIJ

"It's all about moments. This is yours, made to last...!"

SAMEN MAKEN WE JOUW HERINNERINGEN TASTBAAR

DE MOGELIJKHEDEN

Fotopakketten

Jullie vragen zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn voor een newborn fotosessie? Hebben jullie graag een fotoalbum, een houten presentatiebox met foto’s in passe-partout of eerder digitale foto’s in hoge resolutie? Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk!

Broertjes en zusjes

Willen jullie ook graag gezinsfoto’s en foto’s met broertjes en zusjes? Dan kiezen jullie best voor de verlenging van 30 minuten zodat we ook tijd hebben voor foto’s van het ganse gezin, van papa met de baby, van mama met het baby’tje,….Dit geven jullie best door op het moment van de reservatie.

Viewing sessie

Als de foto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een leuke viewing sessie. Dan bekijken we samen alle foto’s tijdens een mooie fotopresentatie met muziek, en dit met een lekker tasje thee of koffie.

Mooie fotogalerij

Bij de aankoop van digitale foto’s krijgen jullie een mooie fotogalerij waar jullie de aangekochte newborn foto’s in hoge resolutie in één klik kunnen downloaden. Deze fotogalerij, die gelinkt is aan mijn online fotowinkel met fotogeschenken, kunnen jullie ook altijd doorsturen naar familie, vrienden & collega’s.

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

VEELGESTELDE VRAGEN

Het beste moment is als jullie baby’tje tussen 2 en 14 dagen oud is. Jullie geven jullie kindje best thuis nog eten en komen meteen daarna naar hier. Dan zal jullie kindje rustig zijn en veel slapen.
Neem voldoende pampers, een fopspeen en (afkolf)melk mee. Vochtige doekjes en een verzorgingskussen zijn hier aanwezig
Dat kan zeker! Dan kiezen jullie best voor de verlenging van de fotosessie van 30 minuten, dan maken we daar ook tijd voor.
Enkel als jullie ook gezinsfoto’s willen laten nemen, brengen jullie best verschillende kledingsets mee die qua kleuren op elkaar afgestemd zijn. Felle kleuren en hevige prints kunnen jullie best vermijden, zachte kleuren ogen mooier op de foto. Er is hier een kleedkamer aanwezig waar jullie je kunnen omkleden.
Tijdens de zwangerschap prikken we een datum die ongeveer 10 dagen na de vermoedelijke bevallingsdatum ligt. Als je bevallen bent, kan je me best even contacteren en kunnen we de definitieve datum van de newborn fotosessie alsnog enkele dagen verplaatsen indien nodig.

Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk: met een mooi afgewerkt foto-album, met enkel digitale foto's of met een houten glasbox met fotokaarten. Mijn prijslijst kan je hier downloaden.