“Everyone has a story, let’s create yours..!”

Een onvergetelijke newborn fotosessie van jullie baby’tje!

Zijn jullie net de trotse ouders geworden van jullie klein baby’tje en willen jullie graag prachtige newbornfoto’s om voor altijd e kunnen blijven koesteren? Dan kiezen jullie best voor een newborn fotosessie bij een professioneel fotografe! In mijn fotostudio werk ik met zachte studiobelichting, een mooie achtergrond en de nodige props om jullie kindje mooi in beeld te brengen.

Beste moment voor een newborn fotosessie
Jullie vragen zich misschien af wat het beste moment is voor een newborn fotoshoot? Best is het baby’tje tussen 1 en 14 dagen oud. Jullie geven jullie kindje best thuis nog een voeding en komen meteen daarna naar hier. Dan zal hij/zij rustig en tevreden zijn en veel slapen.

“It’s all about moments. This is yours, made to last…!”

Attributen
Leuke schaaltjes, een houten hart, mandjes, dekentjes en wraps om de baby in te wikkelen zijn hier beschikbaar.

Freya Segers: “Leuke herinneringen zowel voor onszelf als voor onze familie. Wij komen elk jaar met plezier een keertje terug!”

Fotopakketten
Wat zijn nu precies de mogelijkheden? Voor een newborn fotosessie kunnen jullie kiezen tussen verschillende fotopakketten. Een prachtig afgewerkt foto-album blijft een tastbare herinnering, de meeste klanten opteren hiervoor omdat jullie newbornfoto’s te mooi zijn om enkel in een mapje op de computer te bewaren. In elk pakket van mijn prijslijst is de fotosessie uiteraard steeds inbegrepen in de totaalprijs.

Broertjes en zusjes
Ook jullie als ouders, de broertjes en zusjes kunnen mee op de foto. Dan kiezen jullie best voor de verlenging van 30 minuten zodat we ook nog tijd hebben voor gezinsfoto’s, foto’s van papa met de baby, foto’s van mama met de baby,….

Viewing sessie
Als de foto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een viewing sessie. Dit is een mooie fotopresentatie met muziek waarbij we samen alle foto’s bekijken. Een lekker tasje thee of koffie zal er ook zeker niet aan ontbreken.

Mooie fotogallerij
Bij de aankoop van digitale foto’s krijgen jullie een mooie fotogallerij waar jullie alle newbornfoto’s in een fotopresentatie met muziek kunnen bekijken en downloaden. Deze fotogallerij kunnen jullie makkelijk doorsturen naar familieleden & vrienden en is gelinkt met mijn online fotowinkel met fotogeschenken.

Tips
Hebben jullie nog vragen over hoe een newborn fotosessie praktisch in zijn werk gaat? Stuur dan een mailtje naar lies@lieshuyskens.be en ontvang de gratis tips!

Olivia Schmit: “Je bent fantastisch omgegaan met 2 deugnieten!”

Investering
Een newbornfotosessie is een investering om een onvergetelijk, prachtig moment voor eeuwig vast te leggen en tastbaar te maken. De waarde van die herinnering stijgt naarmate de tijd verstrijkt.

Wat is er inbegrepen in elke newbornfotosessie?
– de belevenis van een leuke fotosessie in de fotostudio
– de digitale, professionele nabewerking in Photoshop & Lightroom
– het gebruik van professioneel fotomateriaal: Nikon camera, lichtsterke Nikon lenzen, fotostudio met mooie, zachte studiobelichting, studioflitsers, verschillende achtergronden, attributen,…
– mijn vakmanschap, know-how, creativiteit en jarenlange ervaring als fotografe
– een ontspannende viewing sessie: fotopresentatie met muziek om de foto’s samen te bekijken. Een tasje thee of koffie zal er niet aan ontbreken.
– een leuke, tijdelijke online fotogallerij waar jullie de foto’s kunnen downloaden, deze fotogallerij is makkelijk deelbaar met jullie familieleden & vrienden en is bovendien gelinkt aan mijn online fotowinkel.
– een prachtig afgewerkt foto-album, digitale foto’s of ander fotoproduct afhankelijk van het gekozen pakket: een mooi photobloc, een houten woodbloc, een glasbox met recto verso fotokaarten, jullie mooiste foto op canvasdoek of aluminium, fotokaders voor 1 of meerdere foto’s, foto-afdrukken, posters,…
Kortom, er is veel mogelijk!

Hoe kunnen jullie me contacteren?
Hebben jullie nog verdere vragen? Bel me dan gerust op het nummer 0474/74.37.75. Een mailtje sturen naar lies@lieshuyskens.be mag ook altijd.