“Everyone has a story, let’s create yours..!”

Een onvergetelijke newborn fotosessie van jullie baby’tje!

Zijn jullie net de trotse ouders geworden van jullie klein baby’tje en willen jullie graag prachtige newbornfoto’s? Dan kiezen jullie best voor een newborn fotosessie bij een professionele fotografe! In mijn fotostudio werk ik met zachte studiobelichting en een mooie achtergrond.

Beste moment voor een newborn fotosessie
Jullie vragen zich misschien af wat het beste moment is voor een newborn fotoshoot? Best is het baby’tje tussen 1 en 14 dagen oud. Jullie geven jullie baby’tje best thuis nog een voeding en komen meteen daarna naar hier. Jullie baby’tje is dan rustig en tevreden.

“It’s all about moments. This is yours, made to last…!”

Attributen
Leuke koffertjes, mandjes, spreitjes, dekentjes en wraps om de baby in te wikkelen zijn hier beschikbaar.

Freya Segers: “Leuke herinneringen zowel voor onszelf als voor onze familie. Wij komen elk jaar met plezier een keertje terug!”

Fotopakketten
Wat zijn nu precies de mogelijkheden? Voor een newborn fotosessie kunnen jullie kiezen tussen foto’s in hoge resolutie of een afgewerkt foto-album. In elk pakket van mijn prijslijst is de fotosessie steeds inbegrepen in de totaalprijs. Mijn prijslijst kunnen jullie hieronder downloaden.

Broertjes en zusjes
Ook jullie als ouders, de broertjes en zusjes mogen gratis mee op de foto!

Viewing sessie
Als de foto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een viewing sessie. Dit is een mooie fotopresentatie met muziek. Een lekker tasje thee of koffie zal er zeker niet aan ontbreken.

Mooie fotogallerij
Bovendien krijgen jullie bij het digitaal pakket een mooie, tijdelijke online fotogallerij waar jullie alle newbornfoto’s in een fotopresentatie met muziek kunnen bekijken. Deze gallerij is makkelijk deelbaar met familie & vrienden en is gelinkt met mijn online winkel met fotoproducten.

Tips
Hebben jullie nog vragen over hoe een newborn fotosessie praktisch in zijn werk gaat? Lees dan zeker onderstaande tips!

Olivia Schmit: “Je bent fantastisch omgegaan met 2 grote deugnieten!”

Investering
Een newbornfotosessie is een investering om een onvergetelijk, prachtig moment voor eeuwig vast te leggen en tastbaar te maken. De waarde van die herinnering stijgt naarmate de tijd verstrijkt.

Wat is er inbegrepen in elke newbornfotosessie?
– de belevenis van een leuke fotosessie in de fotostudio
– de digitale, professionele nabewerking in Photoshop & Lightroom
– het gebruik van professioneel fotomateriaal: Nikon camera, lichtsterke Nikon lenzen, fotostudio met mooie, zachte studiobelichting, studioflitsers, verschillende achtergronden, attributen,…
– mijn vakmanschap, know-how, creativiteit en jarenlange ervaring als fotografe
– een ontspannende viewing sessie: fotopresentatie met muziek om de foto’s samen te bekijken. Een tasje thee of koffie zal er niet aan ontbreken.
– een leuke, tijdelijke online fotogallerij (bij het digitaal pakket) die makkelijk deelbaar is met jullie familie & vrienden & gelinkt is aan mijn online fotowinkel
– foto-album, digitale foto’s of ander fotoproduct afhankelijk van het gekozen pakket: photobloc, woodbloc, glasbox met fotokaarten, foto op canvasdoek of aluminium, fotokaders voor 1 of meerdere foto’s, foto-afdrukken, posters,…

Hoe kunnen jullie me contacteren?
Hebben jullie nog verdere vragen? Bel me dan gerust op het nummer 0474/74.37.75. Een mailtje sturen naar lies@lieshuyskens.be mag ook altijd.

Contacteer me

Laat dit veld blanco