De specialist voor professionele fotoreportages in jullie bedrijf!

Wil je graag je passie en jarenlange inzet voor je bedrijf en producten die je op de markt brengt tonen aan de buitenwereld? Dan bieden prachtige, professionele foto’s van je onderneming, zakelijke portretfoto’s van je gemotiveerde medewerkers en studiofoto’s van je topproducten zeker een oplossing! Daar speel ik als fotografe graag een hoofdrol in! Jullie website en sociale media kanalen zoals Twitter en LinkedIn zullen hierdoor visueel veel aantrekkelijker worden!

Locatie
De fotoshoot kan ter plaatse in jullie bedrijf plaatsvinden of in mijn fotostudio in Zoersel.

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Wil je graag je passie en jarenlange inzet voor je bedrijf en producten die je op de markt brengt tonen aan de buitenwereld? Dan bieden prachtige, professionele foto’s van je onderneming, zakelijke portretfoto’s van je gemotiveerde medewerkers en studiofoto’s van je topproducten zeker een oplossing! 

ZAKELIJK PORTRET

Op zoek naar professionele, zakelijke portretfoto’s om op jullie website te plaatsen of om als profielfoto te gebruiken op LinkedIn? Dan is het tijd voor een leuke portretsessie! Personal branding wordt steeds belangrijker en het is cruciaal om de personen achter je bedrijf te tonen.

PRODUCTFOTOGRAFIE

Wil je graag je passie en jarenlange inzet voor je bedrijf en producten die je op de markt brengt tonen aan de buitenwereld?” Dan bieden prachtige, professionele foto’s van je topproducten zeker een oplossing! Jullie webshop, brochures, website en sociale media zoals Twitter en LinkedIn zullen hierdoor visueel veel aantrekkelijker worden! Sterke productfoto’s geven je klant immers een goede, eerste indruk en wekken bovendien meer interesse bij potentiële klanten.

OVER MEZELF

“Omdat foto’s de enige tastbare herinnering zijn aan de mooiste momenten uit iemands leven organiseer ik fotosessies zodat jullie deze belangrijke levensgebeurtenissen voor altijd kunnen blijven koesteren!” Een lach of een traantje van geluk bij mijn klanten wanneer ze voor het eerst hun foto’s zien is één van de drijfveren waarom ik dit doe.

Ik ben een fotografe uit Zoersel en al meer dan 15 jaar gepassioneerd door fotografie. Vanuit die interesse heb ik gedurende drie jaar een fotografie-opleiding gevolgd om me meer te kunnen verdiepen in deze boeiende materie. De laatste 10 jaar heb ik de nodige technische know-how en ervaring kunnen opbouwen om jullie mooiste momenten voor altijd vast te leggen. 

Ook wereldreizen inspireren me enorm; een spannende safaritocht door het prachtige Zuid-Afrika en ongerepte Tanzania, door de bomen slingeren in het tropisch regenwoud van Costa Rica of met de jeep doorheen de desolate landschappen van Namibië. Ook Havana bezoeken en de zwoele salsavibes beleven van het kleurrijke Cuba waren de moeite! De magnifieke Sigiriyarots beklimmen in het mooie Sri Lanka, tussen pelikanen joggen op de stranden van Florida en de farao’s achterna in het mysterieuze Egypte waren in één woord ongelooflijk!

Dichterbij kan je me ook al joggend tegenkomen in de bossen van Zoersel en Westmalle, maar af en toe kan ik zeker ook genieten van een romantisch of spannend boek.

Lies Huyskens, fotografe

TROEVEN

Offerte op maat

Voor elke bedrijfsreportage maak ik een offerte op maat van jullie project. Elk bedrijf is namelijk anders en heeft specifieke behoeften en voorkeuren qua beeldmateriaal.

Online fotogalerij

Jullie krijgen een mooie online fotogalerij waar jullie alle digitale foto’s in hoge resolutie in één klik kunnen downloaden. Deze fotogalerij kunnen jullie bovendien makkelijk delen met alle medewerkers van jullie bedrijf.

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?