Een leuke communiereportage op een toffe locatie of in de fotostudio!

Beleeft jullie zoon of dochtertje binnen enkele maanden één van de mooiste dagen uit zijn of haar jeugd? Doen ze binnenkort hun communie of lentefeest? Dan hebben jullie waarschijnlijk graag leuke herinneringsfoto’s aan deze onvergetelijke dag!

Hebben jullie als ouders niet de tijd of ervaring om zelf foto’s te maken en te bewerken? Of hebben jullie niet genoeg inspiratie om leuke communiekaartjes te maken of een mooi fotoalbum te ontwerpen? Beschikken jullie niet over een professionele camera met lichtsterke lenzen, een fotostudio met mooie studiobelichting en een egale achtergrond? Dan kunnen jullie voor de communiefotosessie best beroep doen op een professionele communiefotografe!

Tips
Hebben jullie graag gratis tips voor een geslaagde communiefotosessie? Stuur me dan een mailtje en ik bezorg ze jou!

WAT IS ER INBEGREPEN?

FOTOGALERIJ

"It's all about moments. This is yours, made to last...!"

SAMEN MAKEN WE JOUW HERINNERINGEN TASTBAAR

TROEVEN

Fotopakketten

Jullie vragen zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn voor een fotoshoot voor een communie- of lentefeest? Hebben jullie graag een fotoalbum, een houten presentatiebox met foto’s in passe-partout of eerder digitale foto’s in hoge resolutie? Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk!

Locatie en attributen

Voor de fotosessie kunnen we een mooie buitenlocatie uitkiezen of opteren voor een fotoshoot in mijn professionele fotostudio. Is jullie zoon een fervent voetballertje of jullie klein prinsesje misschien gepassioneerd door ballet? De kindjes mogen altijd een leuk attribuut van hobby of sport meenemen tijdens de fotoshoot.

Viewing sessie

Als de foto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een leuke viewing sessie. Dan bekijken we samen alle foto’s tijdens een mooie fotopresentatie met muziek, en dit met een lekker tasje thee of koffie.

Online fotogalerij

Bij de aankoop van digitale foto’s in hoge resolutie krijgen jullie een leuke fotogalerij waar jullie de gekozen communiefoto’s in één klik kunnen downloaden. Deze fotogalerij kunnen jullie makkelijk doorsturen naar familie & vrienden en is gelinkt met mijn online fotowinkel met fotogeschenken.

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

VEELGESTELDE VRAGEN

We kunnen de fotosessie in mijn fotostudio laten doorgaan, maar evengoed op een leuke buitenlocatie tijdens "golden hour" bij droog weer. Ik ken heel wat leuke locaties in de omgeving. Eigen ideeën zijn ook altijd mogelijk. Voor de fotoshoot op locatie spreken we best 2 datums af. Als het regent op de eerste datum, dan hebben we nog een reservedag.
Dat kan zeker! Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden.
Zeker, dat lijkt me zelfs heel leuk voor de communiefoto’s! Ook mag je zoon of dochter altijd een attribuut van zijn/haar hobby of sport meebrengen.
Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk: met een mooi afgewerkt foto-album, met enkel digitale foto's of met een houten glasbox met fotokaarten. Mijn prijslijst kan je hier downloaden.