“It’s all about moments. This is yours, made to last…!”

Een leuke communiereportage op een toffe locatie of in de fotostudio!
Beleeft jullie zoon of dochtertje binnen enkele maanden één van de mooiste dagen uit zijn of haar jeugd? Doen ze binnenkort namelijk hun communie of lentefeest? Dan hebben jullie, en zij waarschijnlijk ook, later graag leuke herinneringsfoto’s aan deze onvergetelijke dag!

Hebben jullie als ouders misschien niet de tijd of ervaring om zelf foto’s te maken? Of vinden jullie niet genoeg inspiratie om leuke communiekaartjes te maken of een mooi foto-album af te werken? Beschikken jullie niet over een professionele camera met lichtsterke lenzen, een fotostudio met mooie studiobelichting en een egale achtergrond? Dan kunnen jullie voor de fotosessie best beroep doen op een professioneel fotografe!

Locatie en attributen
We kunnen hiervoor een mooie buitenlocatie uitkiezen of opteren voor een communiefotoshoot in mijn fotostudio. Beoefent jullie communicant een coole hobby of een toffe sport? Is jullie zoon een fervent voetballertje of jullie klein prinsesje misschien eerder gepassioneerd door ballet? Ze mogen altijd een leuk attribuut van hobby of sport meenemen!

Fotopakketten
Jullie vragen zich waarschijnlijk af wat er precies allemaal mogelijk is voor een communiereportage? Hebben jullie graag een afgewerkt foto-album of eerder digitale foto’s in hoge resolutie? Beide fotopakketten zijn mogelijk, de communiefotosessie van 1 uur, de viewing sessie en jullie eigen fotogallerij is daarbij altijd inbegrepen.

Jessy Verbeeck: “Heel toffe fotoshoot gehad voor de kids hun communie. Supermooie foto’s als resultaat gekregen!”

Viewing sessie
Als de foto’s klaar zijn, nodig ik jullie graag uit voor een viewing sessie om de foto’s te komen bekijken tijdens een fotopresentatie met muziek. Een lekker tasje koffie of thee zal er zeker niet aan ontbreken.

“Everyone has a story, let’s create yours…!”

Online fotogallerij
Jullie krijgen een eigen fotogallerij waar jullie de aangekochte digitale communiefoto’s kunnen downloaden. Deze fotogallerij kunnen jullie makkelijk delen met familieleden & vrienden en is gelinkt met mijn fotowinkel met fotogeschenken.

Lees zeker volgende tips voor een geslaagde communiefotosessie

Wat is er inbegrepen in elke communiesessie?
Een communiefotosessie is een investering om een onvergetelijk, prachtig moment voor eeuwig vast te leggen en tastbaar te maken. De waarde van die herinnering stijgt naarmate de tijd verstrijkt.

Het volgende is steeds inbegrepen in elke communiereportage:
– de belevenis van een leuke fotosessie van ongeveer 1 uur in de fotostudio of op een mooie buitenlocatie
– de digitale, professionele nabewerking van de originele RAW-files in Photoshop & Lightroom
– het gebruik van professioneel fotomateriaal: Nikon camera, lichtsterke Nikon lenzen, fotostudio met mooie, zachte studiobelichting, studioflitsers, verschillende achtergronden, attributen,…
– mijn vakmanschap, know-how, creativiteit en jarenlange ervaring als fotografe
– een ontspannende viewing sessie: fotopresentatie met muziek om de foto’s samen te bekijken. Een tasje thee of koffie zal er niet aan ontbreken.
– jullie eigen fotogallerij die makkelijk deelbaar is met jullie familieleden & vrienden en die gelinkt is aan mijn online fotowinkel
– kwalitatief foto-album, digitale foto’s of ander fotoproduct afhankelijk van het gekozen pakket: communiekaartjes, bedankjes, een houten photobloc, een mooi woodbloc, een glasbox met 6 recto verso fotokaarten, een foto op canvasdoek of aluminium om aan jullie muur te hangen, fotokaders voor 1 of meerdere foto’s, foto-afdrukken of posters,…
Alles is mogelijk!

Hoe kunnen jullie me contacteren?
Hebben jullie nog verdere vragen? Bel me dan gerust op het nummer 0474/74.37.75. Een mailtje sturen naar lies@lieshuyskens.be mag ook altijd. Wie weet tot binnenkort!