Een leuke fotosessie van jullie kindje, tiener of gezinnetje!

Vieren jullie binnenkort de eerste verjaardag van jullie kindje of hebben jullie al oudere kindjes of tieners en willen jullie graag toffe gezinsfoto’s om voor altijd te kunnen blijven koesteren? Dan kiezen jullie best voor een professionele fotografe om deze belangrijke gebeurtenis voor eeuwig vast te leggen. In mijn fotostudio werk ik met zachte studiobelichting, een mooie achtergrond en de nodige attributen. Ook een spontane, leuke fotosessie op locatie is altijd mogelijk.

Investering
Een kinderfotosessie is een investering om een onvergetelijk, prachtig moment voor altijd vast te leggen en tastbaar te maken. De waarde van de herinnering stijgt naarmate de tijd verstrijkt, kindjes worden immers snel groot.

WAT IS ER INBEGREPEN?

FOTOGALERIJ

"It's all about moments. This is yours, made to last...!"

SAMEN MAKEN WE JOUW HERINNERINGEN TASTBAAR

DE MOGELIJKHEDEN

Fotopakketten

Jullie vragen zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn voor een fotosessie met je kinderen? Hebben jullie graag een fotoalbum, een houten presentatiebox met foto’s in passe-partout of eerder digitale foto’s in hoge resolutie? Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk!

Locatie en attributen

Voor de fotosessie kunnen we een mooie buitenlocatie uitkiezen of opteren voor een fotoshoot in mijn professionele fotostudio. Is jullie zoon een fervent voetballertje of jullie klein prinsesje misschien gepassioneerd door ballet? De kindjes mogen altijd een leuk attribuut van hobby of sport meenemen tijdens de fotoshoot.

Viewing sessie

Als de foto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een leuke viewing sessie. Dan bekijken we samen alle foto’s tijdens een mooie fotopresentatie met muziek, en dit met een lekker tasje thee of koffie.

Online fotogalerij

Bij de aankoop van digitale foto’s in hoge resolutie krijgen jullie een leuke fotogalerij waar jullie de gekozen foto’s in één klik kunnen downloaden. Deze fotogalerij kunnen jullie makkelijk doorsturen naar familie & vrienden en is gelinkt met mijn online fotowinkel met fotogeschenken.

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

VEELGESTELDE VRAGEN

Jullie mogen verschillende kledingsets meebrengen die qua kleuren op elkaar afgestemd zijn. Felle kleuren en hevige prints kunnen jullie best vermijden, zachte kleuren ogen mooier op de foto. Er is hier een kleedkamer aanwezig waar jullie je in alle rust kunnen omkleden.
We kunnen de fotosessie in mijn fotostudio laten doorgaan, maar even goed op een leuke buitenlocatie tijdens "golden hour" bij droog weer. Voor de fotoshoot op locatie spreken we best 2 datums af. Als het regent op de eerste datum, dan hebben we nog een reservedag.
Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk: met een mooi afgewerkt foto-album, met enkel digitale foto's of met een houten glasbox met fotokaarten. Mijn prijslijst kan je hier downloaden.
error: Alert: Content selection is disabled!!