“It’s all about moments. This is yours, made to last…!”

Een dag om nooit te vergeten!
Gaan jullie trouwen? Alvast proficiat! Dan vermoed ik dat jullie graag een gepassioneerd fotografe onder de arm willen nemen om één van de mooiste dagen van jullie leven op een stijlvolle en spontane manier in beeld te brengen! Mooie huwelijksfoto’s willen jullie immers voor de rest van jullie leven blijven koesteren! Met veel toewijding doe ik er alles voor om deze onvergetelijke dag van begin tot einde zorgvuldig in beeld te brengen. Het is dan ook een “once in a lifetime” ervaring!

Portfolio
Bekijk zeker mijn portfolio om na te gaan of mijn stijl jullie aanspreekt! Zijn jullie wat onwennig voor de huwelijksreportage of willen jullie graag leuke, spontane foto’s voor de “save the date” kaartjes of uitnodigingen, dan is een loveshoot zeker iets voor jullie!

Johan Haepers & Dana Van der Straeten: “We hopen in de toekomst nog met jou, Lies, te kunnen werken en kunnen iedereen jou aanbevelen.

Vrijblijvend gesprek
Jullie zijn ook steeds welkom voor een vrijblijvend, informatief gesprek om elkaar te ontmoeten! Ik kan jullie dan meteen ook het voorbeeldalbum, de bedankkaartjes en de leuke fotoproducten zoals foto op houtblok of glasbox met fotokaarten tonen.

Offerte op maat
Jullie vragen zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn voor een huwelijksreportage? Alle digitale foto’s in hoge resolutie van de ganse dag zijn altijd inbegrepen in een huwelijksreportage! Van mij krijgen jullie ook een gratis ontwerp van jullie bedankkaartje! Leuk om achteraf ter bedanking naar alle gasten te sturen. Voor elke huwelijksreportage maak ik een offerte op maat! Iedere huwelijksdag ziet er immers anders uit en is niet altijd in een vast aantal uur in te delen.

“Everyone has a story, let’s create yours…!”

Inbegrepen in elke huwelijksreportage
Een huwelijksreportage is een investering om een onvergetelijk, prachtig moment voor eeuwig vast te leggen en tastbaar te maken. De waarde van die herinnering stijgt naarmate de tijd verstrijkt.

Het volgende is steeds inbegrepen in elke huwelijksreportage:
= de belevenis van een leuke huwelijksreportage volgens het afgesproken aantal uur
= de digitale, professionele nabewerking van de RAW-files in Photoshop & Lightroom
= alle digitale huwelijksfoto’s in hoge resolutie
= het gebruik van professioneel fotomateriaal: Nikon camera, lichtsterke Nikon lenzen, opzetflitser en back-up materiaal
= mijn vakmanschap, know-how, creativiteit, technische kennis en jarenlange ervaring als huwelijksfotografe
= een leuke viewing sessie: fotopresentatie met muziek om de foto’s samen te bekijken
= een mooie, tijdelijke online fotogallerij die jullie makkelijk kunnen delen met jullie vrienden & familie en die bovendien gelinkt is aan mijn online fotowinkel
= verplaatsingsonkosten
= gratis fine-art zilver of zwart vouwboekje met 6 foto’s naar keuze!

An Claes & Pieter Noyens: “Tijdens de reportage zelf brengt Lies goede tips en ideeën aan met prachtige foto’s als eindresultaat! Wij zijn superblij met deze prachtige herinnering aan onze mooiste dag!”

Een prachtig huwelijksalbum als herinnering voor het leven
Koppels kiezen graag voor een luxe huwelijksalbum van 20×20 cm of 30×30 met 20 bladzijden dat ze ook later kunnen tonen aan hun kinderen en kleinkinderen. Het ontwerp en de bespreking van het ontwerp is steeds inbegrepen in de prijs.

Viewing sessie
Als jullie huwelijksfoto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een viewing sessie om de foto’s samen te bekijken tijdens een fotopresentatie met muziek en dit met een lekker tasje thee of koffie. Ook bespreken we dan het ontwerp van zowel jullie bedankkaartje als jullie huwelijksalbum.

Online fotogallerij
Bovendien krijgen jullie een mooie, tijdelijke online fotogallerij waar jullie alle huwelijksfoto’s in een fotopresentatie met muziek kunnen bekijken. Deze gallerij kunnen jullie makkelijk delen met familie, vrienden en collega’s en is gelinkt met een online winkel met fotoproducten.

Elien Lens & Bart De vos: “Lies levert fantastisch werk. Ze legde onze trouwdag vast, met als resultaat mooie foto’s en een prachtig, verzorgd fotoalbum! Het contact en de opvolging verliepen vlot. Bedankt voor de geweldige foto’s!”

Hoe kunnen jullie me contacteren?
Hebben jullie nog verdere vragen? Bel me dan gerust op het nummer 0474/74.37.75 of stuur een mailtje naar lies@lieshuyskens.be.
Wie weet tot binnenkort!

Contacteer me

Laat dit veld blanco