“It’s all about moments. This is yours, made to last…!”

Een dag om nooit te vergeten!
Gaan jullie trouwen? Alvast proficiat! Dan vermoed ik dat jullie graag een gepassioneerd fotografe onder de arm willen nemen om één van de mooiste dagen van jullie leven op een stijlvolle en spontane manier in beeld te brengen! Mooie huwelijksfoto’s willen jullie immers voor de rest van jullie leven blijven koesteren! Met veel toewijding doe ik er alles voor om deze onvergetelijke dag van begin tot einde zorgvuldig in beeld te brengen. Het is dan ook een “once in a lifetime” ervaring!

Portfolio
Bekijk zeker mijn portfolio om na te gaan of mijn stijl jullie aanspreekt! Zijn jullie wat onwennig voor de huwelijksreportage of willen jullie graag leuke, spontane foto’s voor de “save the date” kaartjes of uitnodigingen, dan is een loveshoot zeker iets voor jullie!

Johan Haepers & Dana Van der Straeten: “We hopen in de toekomst nog met jou, Lies, te kunnen werken en kunnen iedereen jou aanbevelen.

Vrijblijvend gesprek
Jullie zijn steeds welkom voor een vrijblijvend, informatief gesprek om elkaar al eens te ontmoeten en de offerte te bespreken. Ik kan jullie dan meteen ook het prachtig afgewerkt huwelijksalbum, de leuke bedankkaartjes en de mooie fotoproducten zoals een foto op houtblok, een glasbox met recto verso fotokaarten of de foto op canvasdoek of aluminium tonen.

Offerte op maat
Jullie vragen zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn voor een huwelijksreportage? Alle digitale foto’s in hoge resolutie van de ganse dag zijn altijd inbegrepen in een huwelijksreportage! Voor elke huwelijksreportage maak ik een offerte op maat! Iedere huwelijksdag ziet er immers anders uit en is niet altijd in een vast aantal uur in te delen.

“Everyone has a story, let’s create yours…!”

Inbegrepen in elke huwelijksreportage
Een huwelijksreportage is een investering om een onvergetelijk, prachtig moment voor eeuwig vast te leggen en tastbaar te maken. De waarde van die herinnering stijgt naarmate de tijd verstrijkt.

Het volgende is steeds inbegrepen in elke huwelijksreportage:
= de belevenis van een leuke huwelijksreportage volgens het afgesproken aantal uur
= de digitale, professionele nabewerking van de RAW-files in Photoshop & Lightroom
= alle digitale huwelijksfoto’s in hoge resolutie
= het gebruik van professioneel fotomateriaal: Nikon camera, lichtsterke Nikon lenzen, opzetflitser én back-up materiaal
= mijn vakmanschap, know-how, creativiteit, technische kennis en jarenlange ervaring als huwelijksfotografe
= een leuke viewing sessie: fotopresentatie met muziek om de foto’s samen te bekijken
= jullie eigen fotogallerij waar jullie alle huwelijksfoto’s kunnen downloaden en die jullie ook makkelijk kunnen delen met jullie vrienden & familieleden. Deze fotogallerij is bovendien ook gelinkt aan mijn online fotowinkel
= verplaatsingsonkosten

An Claes & Pieter Noyens: “Tijdens de reportage zelf brengt Lies goede tips en ideeën aan met prachtige foto’s als eindresultaat! Wij zijn superblij met deze prachtige herinnering aan onze mooiste dag!”

Een prachtig huwelijksalbum als herinnering voor het leven
Koppels kiezen graag voor een luxe huwelijksalbum van 30×30 met 20 bladzijden dat ze ook later kunnen tonen aan hun kinderen en kleinkinderen. Het ontwerp en de aanpassing van het ontwerp is steeds inbegrepen in de prijs.

Viewing sessie
Als jullie huwelijksfoto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een viewing sessie om de foto’s samen te bekijken tijdens een fotopresentatie met muziek en dit met een lekker tasje thee of koffie. Ook bekijken we dan het ontwerp van jullie huwelijksalbum.

Online fotogallerij
Bovendien krijgen jullie een eigen fotogallerij waar jullie alle huwelijksfoto’s in een fotopresentatie met muziek kunnen bekijken en alle foto’s kunnen downloaden. Deze fotogallerij kunnen jullie makkelijk delen met familie, vrienden en collega’s en is gelinkt met mijn online winkel met fotoproducten.

Elien Lens & Bart De vos: “Lies levert fantastisch werk. Ze legde onze trouwdag vast, met als resultaat mooie foto’s en een prachtig, verzorgd fotoalbum! Het contact en de opvolging verliepen vlot. Bedankt voor de geweldige foto’s!”

Hoe kunnen jullie me contacteren?
Hebben jullie nog verdere vragen? Bel me dan gerust op het nummer 0474/74.37.75 of stuur een mailtje naar lies@lieshuyskens.be.
Wie weet tot binnenkort!