Een dag om nooit te vergeten!

Gaan jullie trouwen? Alvast proficiat! Dan vermoed ik dat jullie graag een gepassioneerd fotografe onder de arm willen nemen om één van de mooiste dagen van jullie leven op een stijlvolle en spontane manier in beeld te brengen. Mooie huwelijksfoto’s willen jullie immers voor de rest van jullie leven blijven koesteren. Met veel toewijding doe ik er alles aan om deze onvergetelijke dag van begin tot einde zorgvuldig in beeld te brengen. “Het is dan ook een “once-in-a-lifetime” ervaring”!

Portfolio
Bekijk zeker mijn portfolio om na te gaan of mijn stijl jullie aanspreekt. Zijn jullie wat onwennig voor de huwelijksreportage of willen jullie graag leuke, spontane foto’s voor de “save the date” kaartjes of uitnodigingen, dan is een loveshoot zeker iets voor jullie!

Investering
Een huwelijksreportage is een investering om een onvergetelijke, prachtige dag voor altijd vast te leggen en tastbaar te maken. De waarde van die herinnering stijgt naarmate de tijd verstrijkt.

WAT IS ER INBEGREPEN?

FOTOGALERIJ

"It's all about moments. This is yours, made to last...!"

SAMEN MAKEN WE JOUW HERINNERINGEN TASTBAAR

TROEVEN

Vrijblijvend gesprek

Jullie zijn steeds welkom voor een vrijblijvend, informatief gesprek om elkaar al eens te ontmoeten en de offerte te bespreken. Op dat moment toon ik jullie ook het prachtig afgewerkt huwelijksalbum, de leuke bedankkaartjes en de mooie fotogeschenken zoals een foto op houtblok, een glasbox met fotokaarten of foto op canvasdoek of aluminium.

Offerte op maat

Voor elke huwelijksreportage maak ik een offerte op maat, iedere huwelijksdag ziet er immers anders uit en is niet altijd in een vast aantal uren in te delen. Alle digitale huwelijksfoto’s in hoge resolutie van de hele dag zijn altijd inbegrepen in elke huwelijksreportage!

Viewing sessie

Als jullie huwelijksfoto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een viewing sessie om de foto’s samen te bekijken tijdens een mooie fotopresentatie met muziek, is altijd een leuk herinneringsmoment! Tijdens de viewing sessie bekijken we ook het eerste ontwerp van jullie huwelijksalbum.

Online fotogalerij

Jullie krijgen een eigen fotogalerij waar jullie alle huwelijksfoto’s in hoge resolutie in één klik kunnen downloaden. Deze fotogalerij kunnen jullie makkelijk doorsturen naar familie & vrienden en is gelinkt met mijn online fotowinkel met fotogeschenken.

Een prachtig huwelijksalbum als herinnering voor het leven

85% van de koppels kiest voor een luxe huwelijksalbum van 30×30 met 20 bladzijden en 55 huwelijksfoto’s dat ze ook later kunnen tonen aan hun kinderen en kleinkinderen. Het is immers een fotoalbum voor het leven! Het ontwerp en de aanpassingen zijn steeds inbegrepen in de prijs.

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

VEELGESTELDE VRAGEN

Een gemiddelde fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur.
Jullie krijgen alle huwelijksfoto’s in hoge resolutie & kwaliteit. Alle beelden zijn professioneel afgewerkt in Photoshop en Lightroom.
Een gemiddelde huwelijksreportage duurt 8 uur, een uitgebreidere huwelijksreportage kan ook altijd. Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden.