NAVIGEER HIER SNEL NAAR DE VEELGESTELDE VRAGEN PER FOTOSESSIE

1. NEWBORN

Het beste moment is als jullie baby’tje tussen 2 en 14 dagen oud is. Jullie geven jullie kindje best thuis nog eten en komen meteen daarna naar hier. Dan zal jullie kindje rustig zijn en veel slapen.
Neem voldoende pampers, een fopspeen en (afkolf)melk mee. Vochtige doekjes en een verzorgingskussen zijn hier aanwezig
Dat kan zeker! Dan kiezen jullie best voor de verlenging van de fotosessie van 30 minuten, dan maken we daar ook tijd voor.
Enkel als jullie ook gezinsfoto’s willen laten nemen, brengen jullie best verschillende kledingsets mee die qua kleuren op elkaar afgestemd zijn. Felle kleuren en hevige prints kunnen jullie best vermijden, zachte kleuren ogen mooier op de foto. Er is hier een kleedkamer aanwezig waar jullie je kunnen omkleden.
Tijdens de zwangerschap prikken we een datum die ongeveer 10 dagen na de vermoedelijke bevallingsdatum ligt. Als je bevallen bent, kan je me best even contacteren en kunnen we de definitieve datum van de newborn fotosessie alsnog enkele dagen verplaatsen indien nodig.

Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk: met een mooi afgewerkt foto-album, met enkel digitale foto's of met een houten glasbox met fotokaarten. Mijn prijslijst kan je hier downloaden. 

newborn foto's

2. ZWANGERSCHAP

Rond 30 à 32 weken zwangerschap is de beste periode, dan heb je een mooie, ronde buik.
Ik heb 2 professionele zwangerschapsjurken (turquoise en wit) die we gebruiken tijdens de fotosessie in mijn fotostudio. Mooie lingeriesetjes in verschillende kleurtjes met een loshangend hemdje erover ogen heel knap en mag je altijd meebrengen. Kleding met felle kleuren en prints kunnen jullie best zoveel mogelijk vermijden. Zachte, natuurlijke kleuren ogen mooier op de foto. Jullie kunnen je in alle rust omkleden in mijn kleedkamer.
We kunnen de fotosessie in mijn fotostudio laten doorgaan, maar evengoed op een leuke buitenlocatie tijdens "golden hour' bij droog weer. Voor de fotoshoot op locatie spreken we best 2 datums af. Als het regent op de eerste datum, dan hebben we nog een reservedag.

Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk: met een mooi afgewerkt foto-album, met enkel digitale foto's of met een houten glasbox met fotokaarten. Mijn prijslijst kan je hier downloaden.

zwangerschapsfotoshoot

3. COMMUNIE

We kunnen de fotosessie in mijn fotostudio laten doorgaan, maar evengoed op een leuke buitenlocatie tijdens "golden hour" bij droog weer. Ik ken heel wat leuke locaties in de omgeving. Eigen ideeën zijn ook altijd mogelijk. Voor de fotoshoot op locatie spreken we best 2 datums af. Als het regent op de eerste datum, dan hebben we nog een reservedag.
Dat kan zeker! Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden.
Zeker, dat lijkt me zelfs heel leuk voor de communiefoto’s! Ook mag je zoon of dochter altijd een attribuut van zijn/haar hobby of sport meebrengen.
Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk: met een mooi afgewerkt foto-album, met enkel digitale foto's of met een houten glasbox met fotokaarten. Mijn prijslijst kan je hier downloaden.
communiefoto's laten maken

4. KINDEREN

Jullie mogen verschillende kledingsets meebrengen die qua kleuren op elkaar afgestemd zijn. Felle kleuren en hevige prints kunnen jullie best vermijden, zachte kleuren ogen mooier op de foto. Er is hier een kleedkamer aanwezig waar jullie je in alle rust kunnen omkleden.
We kunnen de fotosessie in mijn fotostudio laten doorgaan, maar even goed op een leuke buitenlocatie tijdens "golden hour" bij droog weer. Voor de fotoshoot op locatie spreken we best 2 datums af. Als het regent op de eerste datum, dan hebben we nog een reservedag.
Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk: met een mooi afgewerkt foto-album, met enkel digitale foto's of met een houten glasbox met fotokaarten. Mijn prijslijst kan je hier downloaden.
Kinderfotografe Lies Huyskens

5. HUWELIJK

Een gemiddelde fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur.
Jullie krijgen alle huwelijksfoto’s in hoge resolutie & kwaliteit. Alle beelden zijn professioneel afgewerkt in Photoshop en Lightroom.
Een gemiddelde huwelijksreportage duurt 8 uur, een uitgebreidere huwelijksreportage kan ook altijd. Vraag gerust naar de verschillende mogelijkheden.
Huwelijksfotografe Lies Huyskens

6. LOVESHOOT

Jullie mogen verschillende kledingsets meebrengen die qua kleuren op elkaar afgestemd zijn. Felle kleuren en hevige prints kunnen jullie best vermijden, zachte kleuren ogen mooier op de foto. Er is hier een kleedkamer aanwezig waar jullie je in alle rust kunnen omkleden
We kunnen de fotosessie in mijn fotostudio laten doorgaan, maar evengoed op een leuke buitenlocatie tijdens 'golden hour'. Voor de fotoshoot op locatie spreken we best twee datums af. Als het regent op de eerste datum, dan hebben we nog een reservedag.
Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk: met een mooi afgewerkt foto-album, met enkel digitale foto's of met een houten glasbox met fotokaarten. Mijn prijslijst kan je hier downloaden.
loveshoot

7. BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Daarvoor reken je best op een 10-tal minuten per persoon.
Voor de verplaatsingskosten reken ik 0,45 euro/km aan.
Productfotografie

8. ZAKELIJK PORTRET

Het belangrijkste is dat jullie zich goed voelen in de kledij die jullie kiezen. Best nemen jullie verschillende kledingsets mee; casual, chique, zakelijk of eerder spontaan, alles kan! Verschillende kledingwissels zijn inbegrepen in elke portretsessie. Felle kleuren en prints zou ik persoonlijk zo veel mogelijk vermijden, zachte kleuren ogen mooier op de foto. In mijn fotostudio is een kleedkamer aanwezig waar je je in alle rust kan omkleden.
Voor een zakelijke portretsessie mag je rekenen op een fotoshoot van +/- 45 minuten.
Een visagiste is geen vereiste, maar kan wel een meerwaarde betekenen voor een goede portretfoto.
Neen. Pasfoto’s doe ik niet, enkel portretfoto’s.
Mijn prijslijst kan je hier downloaden.
Zakelijk portret foto's

9. PRODUCTFOTOGRAFIE

Samen bekijken we welke achtergrond het meest geschikt is om jullie producten mooi in beeld te brengen. Alle foto’s worden professioneel nabewerkt in de fotobewerkingsprogramma’s Photoshop en Lightroom. Jullie ontvangen alle digitale foto’s in hoge resolutie zonder watermerk in jullie eigen fotogalerij.
Foto’s van de infrastructuur van jullie bedrijf, het productieproces, groepsfoto’s of portretfoto’s van jullie medewerkers kunnen ook ter plaatse in jullie bedrijf gebeuren. Productfoto’s maak ik het liefst in mijn fotostudio met professionele belichting, benodigdheden, studioflitsers en achtergrond.
Productfotografie

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

error: Alert: Content selection is disabled!!