Let's create your visual story!

“Omdat foto’s de enige tastbare herinnering zijn aan de mooiste momenten uit iemands leven organiseer ik fotosessies zodat jullie deze belangrijke levensgebeurtenissen voor altijd kunnen blijven koesteren!” Een lach of een traantje van geluk bij mijn klanten wanneer ze voor het eerst hun foto’s zien is één van de drijfveren waarom ik dit doe.

Ik ben een fotografe uit Zoersel en al meer dan 15 jaar gepassioneerd door fotografie. Vanuit die interesse heb ik gedurende drie jaar een fotografie-opleiding gevolgd om me meer te kunnen verdiepen in deze boeiende materie. De laatste 10 jaar heb ik de nodige technische know-how en ervaring kunnen opbouwen om jullie mooiste momenten voor altijd vast te leggen.

Ook wereldreizen inspireren me enorm; een spannende safaritocht door het prachtige Zuid-Afrika en ongerepte Tanzania, door de bomen slingeren in het tropisch regenwoud van Costa Rica of met de jeep doorheen de desolate landschappen van Namibië. Ook Havana bezoeken en de zwoele salsavibes beleven van het kleurrijke Cuba waren de moeite! De magnifieke Sigiriyarots beklimmen in het mooie Sri Lanka, tussen pelikanen joggen op de stranden van Florida en de farao’s achterna in het mysterieuze Egypte waren in één woord ongelooflijk!

Dichterbij kan je me ook al joggend tegenkomen in de bossen van Zoersel en Westmalle, maar af en toe kan ik zeker ook genieten van een romantisch of spannend boek.

Lies Huyskens, fotografe

UNIEKE STIJL VAN FOTOGRAFEREN

Wat is precies mijn stijl? “Less is more” is mijn motto! Ook spontane fotografie is volledig mijn ding. Een stevige knuffel, een uitbundige lach of een traantje van geluk zijn belangrijke momenten die ik graag voor eeuwig vastleg. Spreekt mijn stijl jou aan? Let’s shoot!

VIEWING SESSIE

Als de foto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een leuke viewing sessie. Dan bekijken we samen alle foto’s tijdens een mooie fotopresentatie met muziek, en dit met een lekker tasje thee of koffie.

PERSOONLIJKE SERVICE

Ik hecht veel belang aan een goede, persoonlijke service. Daarom werk ik ook enkel op afspraak om de nodige tijd te kunnen vrijmaken voor jullie.

VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Heb je op voorhand misschien vragen over de fotosessie of de verschillende fotoalbums? Kom dan zeker eens langs voor een vrijblijvend, informatief gesprek.

"It's all about moments. This is yours, made to last!"

SAMEN MAKEN WE JOUW HERINNERINGEN TASTBAAR

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?