“It’s all about moments. This is yours, made to last…!”

Passie
“Omdat foto’s de enige tastbare herinnering zijn aan de mooiste momenten uit iemands leven organiseer ik fotosessies zodat jullie deze belangrijke levensgebeurtenissen voor altijd kunnen blijven koesteren!” Een lach of een traantje van geluk bij mijn klanten wanneer ze hun foto’s zien is één van de drijfveren waarom ik dit doe.

Gepassioneerd fotografe
Willen jullie graag mooie foto’s, maar hebben jullie geen professionele camera en lichtsterke lenzen, fotostudio met zachte studiobelichting, een egale achtergrond en de nodige attributen? Zijn jullie misschien niet geduldig genoeg of ontbreekt de tijd of ervaring om een prachtig foto-album te ontwerpen? Dan is het de ideale gelegenheid om beroep te doen op een professioneel fotografe!

Ik ben een fotografe uit Zoersel en heb al meer dan 15 jaar een passie voor fotografie! Vanuit die interesse heb ik gedurende 3 jaar een opleiding gevolgd om me meer te kunnen verdiepen in deze ontzettend boeiende materie. Ondertussen heb ik gedurende meerdere jaren de nodige technische kennis en know-how kunnen opbouwen om jullie mooiste momenten visueel vast te leggen.

Mijn stijl van fotograferen
Wat is nu precies mijn stijl? “Less is more” is mijn motto! Ook spontane fotografie is volledig mijn ding! Spreekt mijn stijl jullie aan? Neem dan zeker contact op!

“Everyone has a story, let’s create yours..!”

Persoonlijke service
Ik hecht veel belang aan een goede, persoonlijke service. Als de foto’s klaar zijn nodig ik mijn klanten na elke fotosessie uit voor een viewing sessie om de foto’s samen te bekijken tijdens een fotopresentatie met muziek. Een lekker tasje thee of koffie zal er zeker ook niet aan ontbreken!
Hebben jullie nog vragen over de fotosessie of de verschillende fotoproducten? Kom dan zeker eens langs voor een vrijblijvend, informatief gesprek!

Soort fotosessies
Hebben jullie interesse in een newborn-of kinderfotoshoot, vieren jullie binnenkort een communie- of lentefeest van jullie stoere zoon of klein prinsesje?
Of zijn jullie eerder op zoek naar zakelijke portretfoto’s van jezelf of alle medewerkers om op jullie bedrijfswebsite te plaatsen of om op sociale media te publiceren?
Komt er misschien een klein wondertje aan? Dan zijn jullie bij mij voor al deze speciale momenten zeker aan het juiste adres!
Kijk zeker op mijn portfoliopagina’s ‘loveshoot‘ en ‘huwelijk‘ als jullie in het huwelijksbootje stappen.


Voor meer info ben ik bereikbaar via lies@lieshuyskens.be of via mijn GSM-nummer 0474/74.37.75.
Wie weet tot binnenkort!

Zaakvoerder – fotografe
Lies Huyskens

profielfoto fotografe Lies Huyskens