Elien Lens & Bart De Vos – Berlaar
“Lies levert fantastisch werk. Ze legde onze trouwdag vast, met als resultaat mooie foto’s en een prachtig, verzorgd fotoalbum! Het contact en de opvolging verliepen vlot. Bedankt voor de geweldige foto’s!”

Amber BaetensSint-Katelijne-Waver
“Recent heb ik met mijn dochtertje Liz een fotoshoot gedaan bij Lies. Al direct had ik een goed gevoel bij haar. Ze is vriendelijk, behulpzaam en zeer begripvol! Ik merkte ook direct dat mijn dochtertje zich op haar gemak voelde. Als je het aan mij vraagt, zeker een fotoshoot regelen bij Lies!”

Freya Segers – Schilde
“Bij Lies voel je je direct welkom, vriendelijke ontvangst met een glimlach. Al twee maal een fotoreportage gehad met supermooie foto’s. Leuke herinneringen zowel voor onszelf als voor onze familie. Wij komen elk jaar met plezier een keertje terug!”

Chris Mariën – Zoersel
“Het contact met Lies verliep heel vlot. Lies nam de tijd om ons goed te begeleiden. Ze stelde de kinderen op hun gemak en ging na wat we precies wilden als klant, ze zorgt voor een persoonlijke aanpak. Het fotoboek en haar foto’s waren prachtig! Prima service dus en mooie, geslaagde foto’s. Een aanrader!”

Johan Haepers & Dana Van der Straeten – Keerbergen
“Online kwamen we bij Lies terecht en hebben ons dit nooit beklaagd. We maakten eerst een reportage van onze 2 kleine deugnieten en waren meteen overtuigd om Lies ook te kiezen voor onze huwelijksreportage. Kwaliteit op en top, steeds correct onze afspraken nageleefd en straalt rust uit bij het maken van de foto’s. Bij het kiezen van de foto’s achteraf nam Lies ruim de tijd voor ons om onze beslissingen te kunnen nemen. We hopen in de toekomst nog met jou, Lies, te kunnen werken en kunnen iedereen jou aanbevelen. Dank u wel om onze mooiste dag mee te kleuren!”

Jessy Verbeeck – Brecht
“Heel toffe fotoshoot gehad voor de kids hun communie. Supermooie foto’s als resultaat gekregen!”

Chris Van Oers & Kim Gyselaers – Essen
“We hebben Lies gevonden via internet. Na een paar mails, hebben wij elkaar voor de eerste keer gezien en dat was onmiddelijk een zeer fijne kennismaking. Onze ideeën werden besproken en een eerste planning opgemaakt van hoe onze huwelijksdag eruit zou zien. Wij hebben elkaar nadien nog gezien en alles werd mooi verder in detail uitgewerkt. De dag van onze trouw was Lies stipt op tijd en alles verliep zoals wij het wilden. Lies had leuke tips gegeven voor mooie foto’s. Wat ook belangrijk is dat je zelf ideeën mag inbrengen en je dit samen met Lies kunt uitwerken. De dag zelf verliep vlekkeloos en iedereen komt mooi in beeld. Wij hebben echt prachtige foto’s! Ook een aanrader is het huwelijksalbum. Deze foto’s zijn subliem en een zeer prachtig aandenken aan onze mooiste dag. Wij raden haar zeker aan!”

Olivia Schmit – Merksplas
“Hele mooie foto’s van mijn zoontjes Laurent & Olivier genomen. Je bent fantastisch omgegaan met 2 grote deugnieten!’

Ann Michiels & Pieter Gillis – Zoersel
“Het was fijn om onze prachtige dag vast te leggen met een zeer aangename fotografe. Veel mooie foto’s, leuke sfeer, mooi samengesteld huwelijksalbum en goede communicatie. Een echte aanrader!

Christel Goris – Gierle
“Het contact met Lies verliep vlot, het was ook geen probleem om samen met mijn hond een fotoshoot te doen. Deze gebeurde dan op verplaatsing. Ik kreeg leuke aanwijzingen waardoor het supermooie foto’s geworden zijn. Dankjewel!”

An Claes & Pieter Noyens – Lichtaart
“Dankzij een bevriend koppel zijn wij bij Lies terechtgekomen voor onze huwelijksreportage. En dat is voor de volle 100% meegevallen! Bij haar voel je je onmiddellijk op je gemak. De communicatie en het maken van afspraken verloopt zeer vlot van begin tot einde. Tijdens de reportage zelf brengt Lies goede tips en ideeën aan met prachtige foto’s als eindresultaat! Wij zijn superblij met deze prachtige herinnering aan onze mooiste dag!”

Annelies Rabaey & Tom De Meyer – Brasschaat
“Heel hartelijk dank voor de prachtige fotoreportage! Dit betekent voor mij het mooiste cadeau voor onze 25e huwelijksverjaardag. Ons gezin in een prachtige fotoreportage en daarna naar believen in boekvorm. De samenwerking met u was zeer mooi vanaf het eerste moment, wij waren onszelf en u drong niets op. Prachtig!” Merciekes!