“Everyone has a story, let’s create yours…!”

Tijd om jezelf in de picture te zetten!
Zijn jullie op zoek naar professionele, zakelijke portretfoto’s om op jullie website te plaatsen of om als profielfoto te gebruiken op sociale media zoals LinkedIn? Dan is het tijd voor een leuke portretsessie!

Locaties
De portretsessie kan op een mooie buitenlocatie doorgaan, ter plaatse in jullie bedrijf of in mijn fotostudio in Zoersel.

Kledij voor een fotoshoot
Jullie vragen zich misschien af welke kledij jullie nu best dragen? Het belangrijkste is dat jullie zich goed voelen in de kledij die jullie kiezen. Best nemen jullie verschillende kledijsets mee; casual, chique, zakelijk of eerder spontaan, alles kan! Felle kleuren zou ik persoonlijk wel zo veel mogelijk vermijden, effen kleuren zijn beter. In mijn fotostudio is een kleedkamer aanwezig en verschillende kledingwissels zijn steeds inbegrepen in elke fotoshoot.

Prijs zakelijk portret
Het volgende is steeds inbegrepen in elke portretsessie:
– de belevenis van een leuke fotosessie in de fotostudio of op een mooie buitenlocatie
– de digitale, professionele nabewerking van de originele RAW-files in Photoshop & Lightroom
– het gebruik van professioneel fotomateriaal: Nikon camera, lichtsterke Nikon lenzen, fotostudio met mooie, zachte studiobelichting, studioflitsers, verschillende achtergronden,…
– mijn vakmanschap, know-how, creativiteit en jarenlange ervaring als fotografe
– een ontspannende viewing sessie: fotopresentatie met muziek om de foto’s samen te bekijken. Een tasje thee of koffie zal er niet aan ontbreken.
– een leuke fotogallerij gedurende 4 tot 6 weken waar jullie de foto’s kunnen downloaden. De fotogallerij is makkelijk deelbaar met jullie collega’s, vrienden & familieleden en is bovendien gelinkt aan mijn online fotowinkel
– afgewerkte, digitale foto’s in hoge resolutie.

“It’s all about moments. This is yours, made to last…!”

Hoe kunnen jullie me contacteren?
Hebben jullie nog verdere vragen? Bel me dan gerust op het nummer 0474/74.37.75, een mailtje sturen naar lies@lieshuyskens.be kan ook altijd. Wie weet tot binnenkort!