Een leuke, spontane fotoshoot van jullie tweetjes of als voorbereiding op jullie huwelijksdag!

Vieren jullie Valentijn of willen jullie graag toffe foto’s van jullie tweetjes? Of gaan jullie trouwen en voelen jullie je wat onzeker over de huwelijksreportage? Misschien zijn jullie op zoek naar leuke, spontane foto’s voor de ‘save the date’ kaartjes of uitnodigingen? Dan is een loveshoot zeker iets voor jullie.

Portfolio
Hebben jullie plannen om te trouwen? Bekijk dan zeker ook mijn portfolio van huwelijksreportages om te kijken of mijn stijl jullie aanspreekt.

Praktisch
Een loveshoot duurt ongeveer 1 uur kan op een mooie buitenlocatie doorgaan tijdens ‘golden hour’ of in mijn fotostudio in Zoersel.

WAT IS ER INBEGREPEN?

FOTOGALERIJ

"It's all about moments. This is yours, made to last...!"

SAMEN MAKEN WE JOUW HERINNERINGEN TASTBAAR

TROEVEN

FOTOPAKKETTEN

Jullie vragen zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn voor een loveshoot? Hebben jullie graag een fotoalbum, een houten presentatiebox met foto’s in passe-partout of eerder digitale foto’s in hoge resolutie? Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk!

VIEWING SESSIE

Als de foto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een leuke viewing sessie. Dan bekijken we samen alle foto’s tijdens een mooie fotopresentatie met muziek, en dit met een lekker tasje thee of koffie.

ONLINE FOTOGALERIJ

Bij de aankoop van digitale foto’s in hoge resolutie krijgen jullie een leuke fotogalerij waar jullie de gekozen foto’s in één klik kunnen downloaden. Deze fotogalerij kunnen jullie makkelijk delen met familie & vrienden en is gelinkt met mijn online fotowinkel met fotogeschenken.

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN?

VEELGESTELDE VRAGEN

Jullie mogen verschillende kledingsets meebrengen die qua kleuren op elkaar afgestemd zijn. Felle kleuren en hevige prints kunnen jullie best vermijden, zachte kleuren ogen mooier op de foto. Er is hier een kleedkamer aanwezig waar jullie je in alle rust kunnen omkleden
We kunnen de fotosessie in mijn fotostudio laten doorgaan, maar evengoed op een leuke buitenlocatie tijdens 'golden hour'. Voor de fotoshoot op locatie spreken we best twee datums af. Als het regent op de eerste datum, dan hebben we nog een reservedag.
Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk: met een mooi afgewerkt foto-album, met enkel digitale foto's of met een houten glasbox met fotokaarten. Mijn prijslijst kan je hier downloaden.
error: Alert: Content selection is disabled!!