“It’s all about moments. This is yours, made to last…!”

Een leuke fotoshoot voor jullie huwelijk, de ideale voorbereiding voor jullie huwelijksdag!
Gaan jullie trouwen en voelen jullie je wat onzeker over de huwelijksreportage? Of willen jullie graag leuke, spontane foto’s voor de ‘save the date’ kaartjes of uitnodigingen? Dan is een loveshoot zeker iets voor jullie!

Praktisch
Tijdens deze 1 uur durende loveshoot kunnen we elkaar wat beter leren kennen en zijn jullie tijdens jullie huwelijksdag meer op jullie gemak. Een loveshoot kan op een mooie buitenlocatie doorgaan tijdens een prachtige zonsondergang bijvoorbeeld of in mijn fotostudio in Zoersel.

Fotopakketten
Jullie vragen zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn voor een loveshoot? Hebben jullie graag een foto-album of eerder digitale foto’s in hoge resolutie voor de kaartjes? Er zijn verschillende fotopakketten mogelijk, de fotosessie is altijd mee inbegrepen in de prijs. Onderaan deze pagina kunnen jullie mijn prijslijst voor loveshoots downloaden.

Viewing sessie
Als de foto’s klaar zijn nodig ik jullie graag uit voor een viewing sessie om de foto’s samen te bekijken tijdens een fotopresentatie met muziek en dit met een lekker tasje thee of koffie.

Online fotogallerij
Bovendien krijgen jullie bij het digitaal pakket een mooie, tijdelijke online fotogallerij waar jullie alle foto’s in een fotopresentatie met muziek kunnen bekijken. Deze gallerij kunnen jullie makkelijk delen met familie & vrienden en is gelinkt met een online winkel met fotoproducten.

Portfolio huwelijksfotografie
Bekijk zeker ook mijn portfolio van huwelijksreportages om na te gaan of mijn stijl jullie aanspreekt!

“Everyone has a story, let’s create yours…!”

Wat is de prijs van een loveshoot?
Een fotosessie is een investering om een onvergetelijk, prachtig moment voor eeuwig vast te leggen en tastbaar te maken. De waarde van die herinnering stijgt naarmate de tijd verstrijkt.

Het volgende is steeds inbegrepen in elke fotosessie:
– de belevenis van een leuke fotosessie van ongeveer 1 uur in de fotostudio of op een mooie buitenlocatie
– de digitale, professionele nabewerking van de originele RAW-files in Photoshop & Lightroom
– het gebruik van professioneel fotomateriaal: Nikon camera, lichtsterke Nikon lenzen, fotostudio met mooie, zachte studiobelichting, studioflitsers, verschillende achtergronden, attributen,…
– mijn vakmanschap, know-how, creativiteit en jarenlange ervaring als fotografe
– een viewing sessie: fotopresentatie met muziek om de foto’s samen te bekijken. Een tasje thee of koffie zal er niet aan ontbreken.
– een leuke, tijdelijke online fotogallerij (bij het digitaal pakket) die makkelijk deelbaar is met jullie familie & vrienden & gelinkt is aan een online fotowinkel
– foto-album, digitale foto’s of ander fotoproduct afhankelijk van het gekozen pakket: photobloc, woodbloc, glasbox met fotokaarten, foto op canvasdoek of aluminium, fotokaders voor 1 of meerdere foto’s, foto-afdrukken, posters,…

Hoe kunnen jullie me contacteren?
Hebben jullie nog verdere vragen? Bel me dan gerust op het nummer 0474/74.37.75 of stuur een mailtje naar lies@lieshuyskens.be.
Wie weet tot binnenkort!

Contacteer me

Laat dit veld blanco